Welkom bij Autobedrijf Mekes

Voor mensen die ons bedrijf bezoeken nemen we altijd de tijd. Een goed wederzijds begrip leidt immers tot de beste resultaten.  U krijgt altijd onafhankelijk, persoonlijk advies over uw mogelijke aankoop en de consequenties daarvan op lange termijn. Staat de auto die u zoekt er niet tussen? Vraag het ons en wij zoeken de auto voor u op met zorg voor kwaliteit en garantie.

Overzicht occasions

Disclaimer

Rechten

Alle handelsnamen of productnamen hier vermeld, zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars. Autobedrijf Mekes gaat uiterst zorgvuldig te werk bij de vergaring, totstandkoming en publicatie van de informatie op deze website. Niettemin kunnen er geen rechten worden ontleend aan de inhoud van de website. Tevens sluit Autobedrijf Mekes hierbij iedere aansprakelijkheid uit voor eventuele gevolgen, waaronder begrepen directe en indirecte schade.

Links naar sites van derden

Deze site bevat links naar websites van derden. Dergelijke koppelingen worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Autobedrijf Mekes heeft geen enkele zeggenschap over websites van derden, en draagt dan ook geen verantwoordelijkheid voor de links en de inhoud van de bedoelde websites. Het feit dat Autobedrijf Mekes links naar sites van derden opneemt, wil op geen enkele wijze zeggen dat Autobedrijf Mekes achter de inhoud van de bedoelde websites staat, noch dat Autobedrijf Mekes samenwerkingsverbanden zou hebben met de beheerders ervan.

mekes © copyright 2023 | design by palmautos